Інтерв'ю з провідним українським стилістом і дизайнером Nataliya Novitska

by - 9:39 AM

Наталія Новіцька – провідний модний стиліст Львова, дизайнер. Вона створює образи для зірок шоу-бізнесу і відомих публічних людей, а також бере участь в рекламних зйомках, зйомках музичних відеокліпів та телепроектів. Фешн зйомки за її участю з'являються у відомих виданнях, зокрема таких як Elle, HarpersBazaarUkraine, Pink, Cosmopolitan та Viva. Маю велику радість познайомити цю красуню і дуже хорошу людину з вами.


IMG_5554

Проживши в Лондоні, де Наталя працювала персональним шопером, вона отримала певну базу знань та досвід. Приїхавши до Львова, почала пробувати себе в зйомках, задумуватися над тим, чому б не спробувати займатись тим, чим їй дйсно подобається.

Image may contain: 1 person, smiling
Lviv Fashion Week


 Натхнення

Цікаві люди, подорожі, книги, фільми, музика, виставки. Насправді, натхнення також приходить в процесі роботи. Просто, коли роботи вже забагато, я відчуваю, що треба кудись з"їздити, перегрузитись, подивитись фільм, почитати книгу чи просто побути на природі.





Гардероб

Гардероб у мене великий, я трохи "плюшкін" - не можу розпрощатись з улюбленими речами, все думаю, що для зйомок пригодиться, хоча на зйомках не використовую свого одягу майже ніколи.
Сама ношу десь процентів 10, але саме улюблене. Одяг підбираю під настрій, інтуітивно, наперед нічого не продумую.
Важко охарактеризувати свій стиль зі сторони, в моєму гардеробі багато базових класичних речей чорного, білого та бежевого кольору. Скоріше всього, французький стиль - поєднання комфорту і шику - мені найближчий, можливо є вплив англійської бунтарності - наслідок проживання в Лондоні протягом декількох років. 


Image may contain: 1 person


Колекція

Це мій перший досвід в якості дизайнера і я дуже вдячна власнику бренду і тепер вже моїй подрузі Наталії Гейсун за те, що в мене повірила.
Жінка  Jeisoni by Novitska - це поєднання маскуліності та тендітності. Вона з легкістю носить повітряні шовкові сукні та чоловічі смокінги, брючні костюми чи гусарські мундири. Натхненням для створення колекції стали часи балів Росії та Франції, описані в романах Льва Толстого.

Image may contain: 2 people, people standing
Jeisoni

Image may contain: 1 person, standing
Jeisoni


Jeisoni

Image may contain: 7 people
Jeisoni//Lviv Fashion Week 2017



 Вчитель та авторитет

Моїми вчителями та порадниками в моді можна назвати моїх друзів. Це засновники і власники бренду Руслан Багінський та Петро Ясінський, фешн фотограф Юрко Калічак, стиліст по зачіскам Марічка Цигилик. Друзі завжди надихнуть, скажуть правдиву конструктивну критику і дадуть актуальну пораду. Всі вони талановиті в своїх сферах, за ними приємно спостерігати і наслідувати.
Авторитети в моді - це, напевно, ті самі друзі або вже люди зі світовим  ім"ям: Алекса Чанг, Стелла Маккартні, Карл Лагерфелд, Еді Сліман - таких є багато.

Image may contain: 4 people, indoor
Nataliya Novitska//Ruslan Baginskiy

Image may contain: 2 people, people smiling, people standing and text
Nataliya Novitska//Nataliya Heysun

Плани

Зараз працюю над капсульною вечірньою колекцією для Jeisoni в рамках нашої колаборації, тому в найближчому майбутньому будуть красиві речі для наших дівчат для новорічних вечірок та корпоративів.
Взагалі, я не дуже люблю розказувати про свої плани на майбутнє, буває, щось не виходить чи іде в іншому напрямку, і виглядає, що це були пусті слова. Однозначно, в планах як завжди працювати і розвиватись.

Image may contain: 3 people, people smiling, flower
Lviv Fashion Week


Image may contain: 1 person, smiling, indoor


Стиліст Nataliya Novitska
















You May Also Like

0 comments